Online tuinplanten kopen met korting?

Planten kopen met korting - Kortingscode Directplant.nl

Wil je graag je (nieuwe) tuin beplanten en ben je op zoek naar mooie tuinplanten?

Bij de grote en bekende webshop in tuinplanten Directplant.nl is het momenteel mogelijk om planten met korting te bestellen. Door een nieuwe samenwerking met de website kleineTuinen.nl krijg je 10% korting op je gehele bestelling.

Hoe het werkt de actie?

Bekijk en bestel je favoriete planten en tuinmaterialen op Directplant.nl en ontvang 10% korting op je hele bestelling met de kortingscode kleinetuinen.nl (de korting wordt gelijk verrekend).

Lees meer over deze actie en waar je de kortingscode voor Directplant moet invullen op de speciale actiepagina.

Korting op tuinplanten bij Directplant.nl

Ben je op zoek naar manieren om je tuin om te toveren in een groene oase zonder je budget te overschrijden? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Met deze actie kan je prachtige tuinplanten kopen met een aantrekkelijke korting. Zo wordt je tuin niet alleen mooi, maar blijft deze ook betaalbaar.

Er is ruime keuze, want je kunt bestellen uit het gehele assortiment van meer dan 15.000 planten. De korting geldt op de gehele bestelling en wordt direct verrekend, als je de kortingscode ingevoerd hebt.

Geldigheid kortingscode

Het gaat hier om een tijdelijke kortingscode die beschikbaar is gesteld in het kader van een samenwerking tussen Directplant en kleineTuinen.nl. Wees er dus snel bij, zodat je nog kunt profiteren van een geldige kortingscode.

Jouw favoriete planten bestel je makkelijk en snel op Directplant.nl en je planten worden gewoon thuis bezorgd, of je kunt ze gratis afhalen bij jou in de buurt.

Bestel nu planten met korting op Directplant.nl met de kortingscode “kleinetuinen.nl”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *