Geef jouw oude planten een tweede leven!

Marktplanten.nl - Planten delen, kopen en verkopen

Vind jij het ook zonde om planten die niet meer in of bij jouw tuin passen zomaar weg te gooien? Waarom zou je jouw planten niet delen? Geef planten weg aan tuinliefhebbers in de buurt, of bied jouw zaden, stekken, planten, struiken en bomen te koop aan! Op Marktplanten.nl kan je jouw tuinplanten gratis aanbieden.

Ga je verhuizen, de tuin renoveren of een nieuwe tuin aanleggen? Of ga je jouw huis opnieuw inrichten, of kan jouw huis wel wat groen gebruiken?

Als jij planten over hebt, doe ze dan niet zomaar weg: Deel ze met andere plantenliefhebbers! Zo bespaar je jezelf een rit naar de milieustraat of het fijn maken van jouw planten, zodat ze toch in de kliko passen. Maar belangrijker nog: je maakt iemand anders er blij mee!

Marktplaats voor planten

Iedereen kent natuurlijk websites als Marktplaats, Speurders en Ebay voor het kopen en verkopen van tweedehands spullen. Je kunt hier allerhande spullen kopen en verkopen. Hoewel je er ook prima terecht kunt voor tuinspullen, tuinmeubels en tuinmaterialen, is het aanbod in planten meestal erg beperkt. Daarbij zijn deze websites ook niet ingericht op het aanbieden van planten. Marktplanten.nl is dat wel en is gespecialiseerd in het zelf verkopen van tuinplanten en kamerplanten en het kopen van tweedehands planten! Hier vind je dus alleen maar planten- en tuingerelateerde advertenties. Ideaal dus om jouw planten gratis aan te bieden, of planten te verkopen en kopen.

Neem ook een kijkje op de marktplaats voor planten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *