Over ons

Tuin Tips en Inspiratie voor iedere maand

Over Tuinmaand.nl

Hier vind je alle Tuintaken voor iedere maand, Tuin Inspiratie voor grote en kleine tuinen, balkons en dakterassen, Tuinontwerp tips voor jouw nieuwe tuin, antwoord op al jouw Tuinvragen en natuurlijk het laatste Tuin nieuws.

Welke Tuinklussen zijn er deze maand?

Wat groeit en bloeit er nu in de tuin?

Op Tuinmaand.nl vind je voor iedere maand een compleet overzicht met alle tuintaken en tuinklussen die nu gedaan kunnen of moeten worden. Denk aan het snoeien van bomen en planten, bemesten en natuurlijk de aanplant van nieuwe planten. Met de juiste verzorging zullen de bomen, struiken, vaste planten, siergrassen en bloembollen in jouw tuin optimaal groeien en bloeien.

Niet alleen krijg je met onze Tuinkalender een compleet overzicht van welke tuinklussen en taken wanneer moeten worden uitgevoerd, maar we leggen de meest voorkomende tuintaken en klussen ook uit in makkelijk te volgen stappen.

Een gastblog schrijven?

We zijn altijd op zoek naar leuke, interessante en goede tuinblogs. Dit kan eenmalig met het (laten) plaatsen van een enkel artikel, of op basis van een langdurige samenwerking, bijvoorbeeld voor één van onze rubrieken of jouw eigen specialisme. Stuur gerust een mail om te kijken wat er mogelijk is. Of stuur gelijk je artikel ter beoordeling. Gastblogs worden altijd gepubliceerd met naamsvermelding en website (indien gewenst). Uiteraard zien we graag dat je ook op jouw website (alvast) naar ons linkt.

Samenwerken of adverteren?

Wil je graag opties bespreken voor een samenwerking? Wij vernemen het graag.

Ook adverteren is mogelijk. Er zijn mogelijkheden voor het tonen van advertenties en banners, advertorials en branded content. We kunnen een aangeleverd artikel plaatsen, of deze zelf schrijven. Een review van een product of boek is ook mogelijk (let op: het betreft altijd een eerlijke review). Uiteraard geldt voor alle content dat dit relevant moet zijn voor onze website en doelgroep.

Vraag naar de mogelijkheden voor een samenwerking en de tarieven.

Privacybeleid

Bekijk ons Privacybeleid en de Disclaimer