Over ons

Tuin Tips en Inspiratie voor iedere maand

Over Tuinmaand.nl

Hier vind je alle Tuintaken voor iedere maand, Tuin Inspiratie voor grote en kleine tuinen, balkons en dakterassen, Tuinontwerp tips voor jouw nieuwe tuin, antwoord op al jouw Tuinvragen en natuurlijk het laatste Tuin nieuws.

Welke Tuinklussen zijn er deze maand?

Wat groeit en bloeit er nu in de tuin?

Op Tuinmaand.nl vind je voor iedere maand een compleet overzicht met alle tuintaken en tuinklussen die nu gedaan kunnen of moeten worden. Denk aan het snoeien van bomen en planten, bemesten en natuurlijk de aanplant van nieuwe planten. Met de juiste verzorging zullen de bomen, struiken, vaste planten, siergrassen en bloembollen in jouw tuin optimaal groeien en bloeien.

Niet alleen krijg je met onze Tuinkalender een compleet overzicht van welke tuinklussen en taken wanneer moeten worden uitgevoerd, maar we leggen de meest voorkomende tuintaken en klussen ook uit in makkelijk te volgen stappen.

Samenwerken of adverteren?

Wil je graag opties bespreken voor een samenwerking? Wij vernemen het graag.

Ook adverteren is mogelijk. Er zijn opties voor het tonen van advertenties en banners, advertorials en branded content. Ook een review van een product of boek is mogelijk. Uiteraard geldt voor alle reviews, advertenties en content dat het relevant moet zijn voor deze website en onze doelgroep.

Vraag naar de mogelijkheden voor een samenwerking of vraag onze mediakit aan, met daarin onze tarieven voor adverteerders.

Privacybeleid

Bekijk ons Privacybeleid en de Disclaimer